Velkommen til bloggen min. Her skal du få lese litt om meg, og det som foregår oppe i hodet mitt. Vanligvis er mitt hode nokså fullt av musikk og mote, og det er det jeg også kommer til å fylle bloggen min med.

Det er meg, kjæresten og Oscar

Så først litt om meg. Jeg er en ikke-så-veldig-voksen jente på 28, og jeg bor på Lillehammer. Her jobber jeg fulltid på parfymeri, og jeg trives kjempegodt i jobben min. Jeg deler en kjempekoselig liten leilighet med kjæresten, og ikke minst, pusekatten Oscar.

Musikk er livet!

%d0%bd%d1%8247På fritiden er jeg glad i å oppdage ny musikk, og jeg bruker også mye tid på å reise rundt på konserter og festivaler. Det er mye bra musikk i Norge, men jeg lar heller ikke sjansen gå fra meg når det settes opp noe helt utenom det vanlige i Amsterdam eller København for eksempel. Jeg har ingen definert musikksmak, men jeg hører på utrolig mye forskjellig helt ut i fra hva slags humør jeg er i. Mulig du blir litt overrasket over noen av musikkvalgene mine, men når det kommer til musikk er det viktig å holde et åpent sinn og for all del – don’t judge a book by it’s cover!

Litt rar, men ellers bra

Som nevnt er jeg også opptatt av klær og mote, og stilen min er nok også ganske påvirket av musikkinteressen. Jeg liker klær som skiller seg ut og som får frem min litt småpussige personlighet på en god måte. Jeg elsker leppestifter, og er den første til å prøve noe nytt på den fronten. Jeg er dog ingen makeupslave, og du kan like gjerne finne meg med nesa i en bok og håret til alle kanter, som pyntet og klar til party. Håper du liker bloggen min, og at du kommer tilbake for å sjekke hva som skjer.

Share