Da var det over igjen for denne gang. New York Fashion Week er et av de absolutte høydepunktene hvert år for oss moteinteresserte, og vi ble selvsagt ikke skuffet denne gangen heller.

Runway og street style

To av mine favoritter fra årets Fashion Week var uten tvil Marc Jacobs og Victoria Beckham. Jeg har vært skikkelig fan av begge disse designerne i flere år, og det er utrolig gøy å se hver gang de kommer med noe nytt. En annen ting med Fashion Week er jo at alle moteguruene også kommer for å se de nye kolleksjonene, noe som gjør at vi får se sinnssykt mye kul gatemote, noe som kan være like inspirerende som kolleksjonene i seg selv.

USA, USA, USA

%d0%bd%d1%8248Vi kan jo starte med Marc Jacobs. Før vi i det hele tatt begynner å snakke om klærne så kan man jo rett og slett ikke komme unna det stjernelaget Marc Jacobs har satt sammen av supermodeller. Her kommer jentene som perler på en snor, med Kendall Jenner, Bella Hadid, Irina Shayk og Adriana Lima som noen av de aller største navnene. Klærne blir selvsagt hverken penere eller styggere, men det er noe litt spesielt med å få se så mange av de største toppmodellene i dag på ett sted. Klærne i seg selv var kule og amerikanskinspirerte, og fikk meg innimellom til å tenke på både Wonder Woman og Captain America. Selv om jeg ikke akkurat er noen redneck selv, så tror jeg nok at jeg er nødt til å gå til innkjøp av noe rødt, hvitt og blått med glitter etter å ha sett dette.

Hos Victoria Beckham var det også en del rødt, hvitt og blått, men litt mer understated enn hos godeste Jacobs. I tillegg fikk vi noen romantiske snitt og mønster, samt en pysjamasstil som jeg absolutt har lyst til å prøve meg på til våren. Noe utenom det vanlige, og det passer perfekt for meg! Dessverre tror jeg nok ikke at det blir plagg fra selveste Victoria Beckham på meg, men jeg satser på at jeg kan finne noe som ligner når kjedebutikkene begynner å plukke opp disse trendene.

Hår og makeup

%d0%bd%d1%8249Fashion Week handler selvsagt ikke bare om klær, men vi får også en sniktitt på de kommende trendene innen hår og makeup. Personlig syns jeg de romantiske hårfrisyrene hos Diane Von Furstenberg var utrolig flotte, og selv om jeg sliter med å få håret mitt til å godta store krøller, så er jeg fast bestemt på å prøve. Her var frisyrene også paret med store blomster, noe som kanskje blir litt for romantisk for min del, men hvem vet, når våren kommer er jeg kanskje utrolig glad for å se blomster igjen og da kanskje jeg hopper på denne trenden også.

Moteukens store flopp ble nok Kanye West, som ikke bare kuppet en hel dag med et spontant moteshow, men som heller ikke helt klarte å levere noe som fenget. Kolleksjonene hans blir rett og slett for spesielle og for lite fengende, og det er kanskje på tide å innse av Kanye faktisk ikke er designer og heller burde bruke tiden sin på noe annet.

Share